Sensitive 2016 - Paloma Sensitive Care
SI
Skrben dotik nežnosti.
Nova linija toaletnih papirjev Paloma sensitive care
z naravnimi ekstrakti za popolno mehkobo in zanesljivost.

Najboljše iz Palome.

Lepo je čutiti popolno mehkobo na svoji koži. Daje občutek varnosti, ki pomirja. Eden najlepših občutkov, ki nas je vodil pri razvoju nove linije najmehkejših toaletnih papirjev Paloma sensitive care. Tako nežni in skrbni, da vsak trenutek zavijejo v mehke sanje.
POGLEJTE SI UTRINKE S SNEMANJA

Nagradna igra je zaključena

dermatološko testirano
naravni izvlečki
100% celuloza
4 plasti za dodatno zanesljivost

Najmehkejši toaletni papir Paloma sensitive Care

Prepustite se izjemni nežnosti in mehkobi nove linije toaletnih papirjev Paloma sensitive care. Z vsakim dotikom vas razvajajo z dodanimi naravnimi ekstrakti mandljevega mleka, ognjiča ali svile. Vrhunsko izkušnjo zagotavljajo izredno mehka, 100-odstotna vlakna čiste celuloze za brezskrbno in zanesljivo uporabo. Toaletni papirji Paloma sensitive care so povsem naravni, saj ne vsebujejo barvil ali umetnih dišav ter imajo certifikat Dermatološko testirano, ki dokazuje visoko kakovost izdelkov. 

Toaletni papir

Paloma sensitive care

Calendula lotion

Izjemno nežnost in mehkobo pričara 4-plastni toaletni papir z naravnimi ekstrakti ognjiča. 

Ognjič je izjemno priljubljena zdravilna rastlina, prepoznavna po izrazito rumenih do oranžnih cvetovih, ki krasijo marsikateri domači vrt. Med zdravilci še danes velja za 'nadnaravno' rastlino, saj navdušuje s številnimi koristnimi učinki pri negi kože. Kakovostna celulozna vlakna toaletnega papirja Paloma sensitive care Calendula lotion, ki smo jim dodali naravni ekstrakt ognjiča, poskrbijo za blagodejno  in izjemno mehko izkušnjo, ki jo občuti tudi vaša koža. 

več

Toaletni papir

Paloma sensitive care

Silk lotion

Brezskrbno uporabo in koži prijetno izkušnjo ponuja 4-plastni toaletni papir z naravnimi ekstrakti bube sviloprejke. 

Svila izvira iz Kitajske, kjer so jo odkrili pred več kot 5.000 leti. Gre za bleščeča, fina in mehka vlakna, ki jih pridobivajo iz zapredkov metulja po imenu sviloprejka. Nežnost ne pomeni krhkosti, saj je svila izjemno močna in prožna. Lastnosti, ki poleg prijetne mehkobe toaletnemu papirju Paloma sensitive care Silk lotion, z dodanim naravnim ekstraktom svile, zagotavljata tudi kakovost in zanesljivo uporabo. 

več

Toaletni papir

Paloma sensitive care

Almond milk

Za najmehkejši dotik 3-plastnega toaletnega papirja poskrbi povsem naravni ekstrakt mandljevega mleka.

Mandelj je plod mandljevca, listnatega drevesa z belimi ali svetlo rožnatimi cvetovi, ki uspeva v državah bližnjega vzhoda. Njegove koristi so znane že tisočletja, saj zaradi visoke vsebnosti vitaminov A, B in E deluje izjemno negovalno. Kožo pomirja, ščiti in mehča. Toaletni papir Almond milk, ki je obogaten z naravnim ekstraktom mandljevega mleka, vam vsak trenutek dneva ponuja popolno izkušnjo mehkobe, vrhunsko kakovost pa zagotavlja certifikat Dermatološko testirano. 

več

Žepni robčki Paloma sensitive care

Popolna nega in korak k zdravju

Z mislijo na skrb razdražene kože, popolno nego in sproščanje ter odpiranje dihalnih poti smo razvili novo generacijo izjemno mehkih in nežnih robčkov.  Izdelani so iz naravnih, skrbno izbranih vlaken 100-odstotne celuloze, ki smo ji dodali negovalne izvlečke kamilice, jojobe, sivke in timijana. Pridobljeni certifikat Dermatološko testirano je dokaz odličnosti, ki vam zagotavlja vrhunsko kakovost in koži prijeten dotik. 

Žepni robčki

Paloma sensitive care

Chamomile essence

Poskrbite za občutljivo kožo z nežnim dotikom narave v izvlečkih kamilice.
Kamilica izvira iz Sredozemlja, danes pa je zaradi svoje široke uporabnosti in koristnega delovanja nepogrešljiva v vsaki domači shrambi. S svojimi blagodejnimi in negovalnimi učinki nežno pomirja in neguje od prehladov in vremena vneto in občutljivo kožo nosu ali obraza. Žepni robčki Paloma sensitive care z izvlečki kamilice so popolna izbira, ko potrebujete nežen dotik narave. 
več

Žepni robčki

Paloma sensitive care

Menthol essence

Odkrijte popolno nego razdražene kože v čarobni moči izvlečkov mentola.

Žepni robčki

Paloma sensitive care

Thyme essence

Odprite svoje dihalne poti z naravno pomočjo blagodejnega timijana.
Timijan, ki je znan tudi z imenom materina dušica, krasi marsikateri domači in zeliščni vrt, tudi okensko polico. Je ena najbolj znanih in uporabljanih zdravilnih rastlin v ljudski medicini. Z močno, prepoznavno aromo in zdravilnim delovanjem se izkaže pri lajšanju nahoda in prehlada, saj deluje antiseptično in pomirjevalno ter širi dihalne poti. Žepni robčki Paloma sensitive care z izvlečki timijana so dobrodošla pomoč, ki je vselej pri roki. 
več

Žepni robčki

Paloma sensitive care

Lavender essence

Razvajajte svoje čute s čudovitim in bogatim vonjem sivke.
Sivka, zimzelena polgrmasta rastlina, ljubi sonce in omreži s svojim izjemnim vonjem. Močna aroma sprošča telo in duha ob napetostih in stresu, saj deluje pomirjujoče in dobrodejno na počutje ter vpliva na splošno izboljšanje zdravja, tudi ko se vas loteva prehlad. Izboljšuje spanec in dviguje razpoloženje, zato se boste ob uporabi žepnih robčkov Paloma Sensitive care z izvlečki sivke počutili prijetno in sproščeno. 
več

Žepni robčki

Paloma sensitive care

Aloe vera essence

Posebno nežnost ob dotiku občutljive kože boste lahko občutili kar na lastnem nosu.
Naj se nahod  obriše pod nosom! Nove robčke Paloma Sensitive Care z izvlečkom aloe vere odlikuje vpojnost in posebna nežnost ob dotiku občutljive kože. Robčki z izvlečkom aloe vere so dermatološko testirani, aloe vera pa neguje in blaži vneto kožo. Zaradi nealergenih sestavin so primerni tudi za uporabnike z alergijami.
več